Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Het is weer zo ver; de TT van Assen! Dit schreeuwt om heerlijke barbecues en gezellige borrels tot diep in de nacht. Op welke manier kan je deze week beter beginnen dan met een barbecue? Wij weten het wel! Een barbecue is uitstekend bij lekker warm weer en het garandeert veel gezelligheid. Maar waar moet je nou echt aan denken? Dat vertellen wij jou in het onderstaande artikel.

Barbecue

Bij een barbecue hoort natuurlijk het apparaat zelf, bij een groot gezelschap is het echter handig om meerdere barbecues te hebben. Een barbecue kan met vrienden gehouden worden, maar ook met familie of tijdens een langdurige borrel na werk. Bij gebrek aan genoeg barbecues zijn deze ook altijd te huren. Denk trouwens bij een barbecue ook aan de vegetariërs of mensen met bepaalde voedselallergieën!

Koeling

De TT en de zomer staan bekend om zijn lekkere weer en het heerlijk brandende zonnetje. Genoeg verkoelende drankjes zijn hierbij haast noodzakelijk. Zorg dus voor voldoende koelmogelijkheden en verkoelende ijsblokjes in je vriezer. Een extra koelkast die alleen in gebruik zal zijn voor dranken is geen overbodige luxe. Ook een biertap is tijdens een barbecue niet te missen. Vers fruit als toevoeging aan de barbecue of als toetje moet ten alle tijden goed gekoeld blijven. Ijsjes voor de kids of voor jezelf zijn met dit weer een perfecte koelmethode, houdt hier dus ook genoeg plek voor vrij in de vriezer!

Eten en drinken

Een barbecue draait naast eten natuurlijk ook om gezellig samen zijn. Het eten en drinken is wel cruciaal tijdens een barbecue. Zorg voor voldoende stokbrood met smeersels, aardappelsalade en huzarensalade. Daarnaast zijn rauwe groentes zoals plakjes komkommers en tomaat ook erg lekker om weg te happen. Er moeten, indien gewenst, vegetarische alternatieven beschikbaar zijn en daarnaast voor de andere gasten verschillende soorten vlees en vis. Qua drank moe er vooral gedacht worden aan een lekker wijntje, biertje of misschien zelfs een frisse cocktail. Daarnaast moet er genoeg gekoeld frisdrank, siroop en water aanwezig zijn zodat er voor ieder wat wils is!

Zit en sta plaatsen

Tijdens een barbecue wil je lekker kunnen zitten en eten aan een tafel. Echter zijn statafels ook een goed alternatief. Deze tafels nemen weinig ruimte in en mensen vinden het fijn om op deze manier het gesprek met elkaar aan te kunnen gaan onder het genot van een hapje en een drankje. Een grote tafel met stoelen of banken biedt vaak plek aan ongeveer 8 mensen, hieraan kunnen meer mensen zitten te eten. Mocht je het zelf niet hebben of bied je eigen meubilair niet genoeg plek? Dan kun je ten alle tijden bijvoorbeeld een biertafel huren.

Mocht je nog vragen hebben of graag advies willen over het huren van een partytent of andere partymaterialen bij Partytent Assen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Contactgegevens

T. 06-21653485
E. info@partytentverhuur-assen.nl
C. T. Storkweg 11
9403 AG, Assen
KvK: 62991485
BTW: NL002293166B75