Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Wanneer je een partytent hebt gebruikt voor een feest of evenement, is het natuurlijk wel zo netjes om in goede staat en schoon terug te brengen. Maar hoe maak je een partytent schoon? Wij hebben een aantal tips voor je op een rij gezet over hoe je dit het best kan aanpakken. Als je van plan bent om een partytent te huren, dan kan dit uiteraard ook bij ons.

Tip 1: Nadat je de partytent hebt opgezet

Voordat het feest of evenement van start kan gaan, zijn er een aantal dingen die je moet regelen. Dit zijn onder andere het regelen van een partytent die je gebruikt als ruimte waar mensen kunnen dansen of als onderdak voor een bar. Wanneer je een partytent hebt gehuurd en opgezet, is het handig om alvast de doeken schoon te maken met een doekje, je wil natuurlijk niet de gasten binnen laten in een partytent die een buitje vuil is. Plus, als je van te voren al een doekje over de tent hebt gedaan, hoef je na het feest simpelweg maar een enkele keer een doekje over de doeken heen te halen.

2. Tijdens het feest zelf

Partytent opgezet en het voorwerk voor de schoonmaak gedaan? Dan is het tijd om de partytent in te richten. Handig om rekening mee te houden is dat je de (sta)tafels niet te dicht bij de doeken plaatst. Zo voorkom je dat eventuele schaaltjes of flesjes die omvallen, tegen het doek aanvallen. Daarnaast is het ook handig om tijdens het feest zelf om de zoveel tijd de lege flesjes en/of bekertjes op te ruimen. Dit scheelt je weer tijd als het feest of evenement is afgelopen. Dan hoef je alleen nog de resterende rommel op te ruimen en zo houd je de partytent op redelijke wijze netjes.

3. Na afloop van het feest

Wij gaan er natuurlijk van uit dat het feest een succes was. Nu is het tijd om de boel definitief op te ruimen en in te pakken. Dus dat betekent eerst al het meubilair uit de partytent halen, lege schaaltjes, flesjes en bekers van de tafels te halen en dan kan de schoonmaak van de partytent zelf beginnen. Ga met een nat doekje over de doeken van de partytent heen en vervolgens met een droog doekje erover heen zodat de partytent droog is. Wanneer je de partytent hebt schoongemaakt kan je hem netjes opruimen en in de tassen doen die je hebt bijgeleverd gekregen.

Wij, van Partytentverhuur Assen zijn jouw verhuurder voor partymaterialen. Wij verhuren onder andere partytenten, feestapparatuur, horeca apparatuur en nog veel meer. Als je van interesse hebt in onze gehele collectie. Bekijk onze website van Partytentverhuur Assen. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Contactgegevens

T. 06-21653485
E. info@partytentverhuur-assen.nl
C. T. Storkweg 11
9403 AG, Assen
KvK: 62991485
BTW: NL002293166B75