Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Er zijn veel verschillende gelegenheden om een feestje omheen te bouwen. Als je geslaagd bent, jarig bent, gaat trouwen en ga zo maar door, er is altijd tijd voor een feestje! De locatie van het feest ligt vaak aan de grootte en het tijdstip. De ideale feestlocatie vinden kan lastig zijn. Wij helpen je graag bij je keuze, lees er meer over in onderstaand artikel.

Soort feest

De aard van het feest bepaalt mede de locatie. Het moet groot genoeg zijn en passen bij het soort feest. Een kinderfeestje in een statige locatie gaat niet goed samen, een bedrijfsborrel past hier meer bij. Een themafeest met een jetset thema past bijvoorbeeld meer bij een boot of chique locatie dan thuis in de woonkamer.

De feestlocatie voor een kinderfeestje kan in huis zijn maar wordt vaak ook gegeven buitenshuis. Hier wordt alles verzorgd en zullen de kinderen zich zeker vermaken. Afhankelijk van de leeftijd kan er gekozen worden voor een survival locatie of een prachtig speelparadijs waar de kinderen hun eigen feestje kunnen bouwen in de speelrekken.

Tijdstip

Een feest kan zowel in de middag/avond als nacht worden gegeven. Een feest zoals een babyshower is vaak in de middag en kan in een mooi oud pand of kasteel worden gegeven met een lekkere high tea lunch. Iemand die geslaagd is zal het laat willen maken met zijn vrienden en kiest eerder voor een café of partytent in de tuin (waarschuw voorafgaand wel even de buren!).

Omvang

Het aantal gasten is zeer bepalend voor de locatie. Je kan natuurlijk niet met 100 man in de tuin staan en ervanuit gaan dat de buren het ermee eens zijn. Een bescheiden feest kan in de tuin worden gegeven, een familiefeest wordt al een stuk lastiger. Hierbij is het verstandiger een cafe af te huren zodat iedereen genoeg ruimte heeft en jullie een gezellige avond tegemoet gaan.

Een bruiloft vraag veel meer ruimte, het feestje kan in de kerk zelf worden gevierd, op een locatie in de buitenlucht (met een tent) of in een hotel met prachtige balzaal. Bij een feest in de buitenlucht kan men denken aan een tentvloer om de ondergrond gelijk te maken.

Een aantal zaken zijn dus belangrijk om in je hoofd te houden bij het kiezen van de juiste feestlocatie. Houdt rekening met deze zaken en je zult snel een keuze kunnen maken in het soort locatie. Dan moet het nog passen in je budget en ben je klaar om te feesten!

Contactgegevens

T. 06-21653485
E. info@partytentverhuur-assen.nl
C. T. Storkweg 11
9403 AG, Assen
KvK: 62991485
BTW: NL002293166B75