Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

We kunnen nog even genieten van het nazomerse weer. De temperatuur is goed, het is niet te koud en niet te warm. Nagenieten van de laatste zonnestralen voordat de winter aanbreekt. Ben je van plan om voor die tijd nog een gezellig BBQ feest te organiseren? Wij, van partytentverhuur Assen zijn er om jou te helpen! Bekijk wat de mogelijkheden zijn voor een succesvol BBQ feest!

Partytent huren

BBQ’en doe je natuurlijk buiten. Daarom is een partytent huren wel zo handig. Mocht het zo zijn dat er een kleine regenbui valt, heb je in ieder geval de gelegenheid om te schuilen. Afhankelijk van het aantal mensen dat je van plan bent om uit te nodigen, hebben wij verschillende partytent formaten die oplopen van 3 meter breed tot 8 meter breed. Wanneer je de partytent hebt gekozen en opgezet is het alleen de kwestie om de statafels erin te zetten. Mocht het zo zijn dat je tekort komt? Geen probleem, bij ons heb je namelijk ook de mogelijkheid om ze te huren.

Biertafel huren

Een echte toevoeging aan je BBQ feest is een biertafel. De biertafel is ideaal voor gebruik om er drankjes en hapjes op te serveren. Gasten hebben de mogelijkheid om plaats te nemen en hun voeten rust geven van het staan aan de statafels. Het handige aan deze biertafel is dat hij uitklapbaar is. Je kan de biertafel dus makkelijk in de achtertuin opslaan tot hij nodig is en wanneer er ruimte nodig is, kan je de biertafel makkelijk weer inklappen. Een biertafel huur je voor maar een tientje en er kunnen ongeveer 10 mensen aan zitten.

Heater huren

Mocht het BBQ feest tot in de avond doorgaan, dan is heater huren een de ideale keuze. Wordt het wat kouder en begint het wat meer te waaien? Dan zet je de heater aan. De heater zorgt voor een flinke en snelle temperatuurstijging in de partytent. De heater is 2,20 meter hoog en makkelijk te bedienen. Houd er rekening mee dat je de heater niet met iets bedekken in verband met brandgevaar. Wil je tot laat doorfeesten zonder kou te lijden? Dan is een heater huren de perfecte keuze!

BBQ huren

Voor een succesvol BBQ feest, is een BBQ natuurlijk niet te missen. Speciaal voor zo’n gelegenheid heb je bij ons de mogelijkheid om een Barbecue te huren. De barbecue die bij ons te huren is, is geschikt voor ongeveer 25 personen. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om een glasfles erbij te nemen. Bereid het lekkerste vlees, groenten of vis op deze handige barbecue. Lees ook even de specificaties en waar je bij moet opletten. Deze zijn als volgt:

  • Je verwarmt de barbecue op gas en deze is geschikt voor propaangas.
  • De barbecue heet een thermokoppel en elektronische ontsteking.
  • Plaats de barbecue altijd op de grond.
  • Plaats de barbecue niet direct onder de partytent in verband met de lucht die anders in de doeken gaat intrekken.

Tot slot – veel plezier!

Vond je deze informatie nuttig? Wij hopen in ieder geval dat je BBQ feest een succes wordt! Heb je nog aan en opmerkingen? Neem gerust contact op of breng een bezoek aan onze website. Veel plezier!

Contactgegevens

T. 06-21653485
E. info@partytentverhuur-assen.nl
C. T. Storkweg 11
9403 AG, Assen
KvK: 62991485
BTW: NL002293166B75