Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Een partytent is vaak strak en wit. Als je hiervan houdt, prima, maar als je wat meer sfeer wil dan is er vaak meer moeite nodig. Je wilt waarschijnlijk meer kleuren aanbrengen of in ieder geval geen plastic uitstraling. Wij hebben 5 ideeën over hoe je meer sfeer aan kunt brengen in je gehuurde partytent en die nemen we graag even met je door!

#1. Meubilair

Meubilair kan de sfeer van je partytent al maken of kraken. Goede meubels voor je feestje zijn eenvoudig te verkrijgen via de partytentverhuurder. Zo hoef je ze niet te kopen. Nadeel is alleen wel dat deze meubels vaak nogal plastic overkomen. Er zijn wel sommige verhuurders, zoals wij, die bijvoorbeeld toffe tafelrokken verhuren bij partytafels. Dit staat gelijk een stuk netter en dit geeft een huiselijkere sfeer. Onze tip is dan ook om altijd een tafelrok erbij te huren om het huiselijker en sfeervoller te maken. Let daarnaast ook op de meubilair keuze. Als je alleen maar dezelfde tafels huurt en recht toe, recht aan neerzet, dan is de inrichting een stuk minder sfeervol. Door verschillend meubilair te regelen krijg je gelijk al een speels gevoel, en hebben gasten zelf de keuze of ze gaan zitten bij een tafel of kunnen staan aan een statafel.

#2. Verlichting

Gebruik verlichting! Verlichting geeft vaak een warme uitstraling mee waardoor het witte plastic imago van je tent al vermindert. Daarnaast is verlichting ook gewoon heel functioneel als je feestje tot ’s avonds laat door gaat. Maar speel ook met verlichting. Pak niet de eerste de beste bouwlamp uit je schuur en hang deze op. Zet hem in plaats daarvan bijvoorbeeld op de grond en licht een plant of bak uit. De schaduwen van deze accessoires geven al gelijk een speelsere sfeer mee. Een andere manier is het gebruik van kleurverlichting. Let daarbij alleen wel op dat het niet te druk wordt. Het hangt dus heel erg af van je thema en de sfeer die je wil neerzetten.

 

 

#3. Accessoires

Accessoires kunnen een tent veranderen van gehuurde tent in luxe tent. Gebruik deze dan ook. Denk hierbij aan kleden op de grond of tafel, of gebruik planten en kussens. Door het gebruik van accessoires oogt je partytent huiselijker, gezelliger en daarnaast zorgt accessoires voor meer kleur in je partytent. Zorg er wel voor dat accessoires de inrichting niet onveilig of onpraktisch maken, probeer hier een balans in te vinden.

#4. Geluid

Geluid doet wonderen! Zeker wanneer er maar weinig mensen aanwezig zijn op je feestje. Het maakt gesprekken een stuk minder ongemakkelijk en kan ook gelijk functioneren als gespreksstof. Je kan een geluidsinstallatie gebruiken om op de achtergrond sfeer te creëren of om mensen aan het dansen te krijgen. Dat betekend dan ook wel weer dat je voor een dansvloer moet zorgen!

 

#5. Heaters

Nu we dit stuk schrijven is het augustus en word je niet heet van een heater. Vergeet alleen niet dat het op sommige momenten flink kan afkoelen, niet alleen in de zomer. Het laatste wat je wil is dat mensen zich zitten te verkleumen op je feestje, toch? Precies, dat draagt niet bij aan de sfeer dus zorg voor wat warmte. Gebruik daarvoor heaters, sommige heaters geven gelijk een warme rode gloed waardoor het ook nog eens als decoratie kan functioneren. Gelukkig warmen mensen zich ook goed op aan elkaar, je kan er dus ook voor zorgen dat er geen verwarming binnen de tent is, maar alleen buiten de tent. Dan kan je er ook voor kiezen om een toffe vuurkorf te gebruiken.

Contactgegevens

T. 06-21653485
E. info@partytentverhuur-assen.nl
C. T. Storkweg 11
9403 AG, Assen
KvK: 62991485
BTW: NL002293166B75