Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Naast het feit dat organiseren van een feestje heel leuk is, is het ook tijdrovend. Je wilt alles tot in de puntjes geregeld hebben en niks over het hoofd zien. Daarnaast heb je ook nog een partytent die je in elkaar moet zetten. Om daar tijd op te besparen, geven je wat tips hoe je dat zo snel mogelijk kan doen.

Ondergrond van locatie

Ga je het feest geven in je achtertuin? Check dan voor dat je de partytent gaat huren wat de afmetingen zijn van je tuin. Wil je dat het de gehele ruimte vult of wil je er nog langs kunnen? Ook is het belangrijk dat je weet wat de ondergrond is voor de tent, zodat je rekening mee kunt houden met het opbouwen. Bij gras kan je de palen van de partytent in het gras drukken voor wat extra stevigheid, bij stenen wordt dat wat lastiger. Denk dus ook goed na hoe je de tent wilt gaan vast zetten zodat je daar niet meer druk over hoeft te maken.

De handleiding

Het klinkt heel logisch, maar veel mensen lezen niet of nauwelijks de handleiding door. Dit is zonde omdat een handleiding je op een snelle en simpele manier uitlegt hoe je het beste ter werk kan gaan. Dus start eerst met lezen!

Onderdelen partytent

Voordat je gaat beginnen is het handig om te checken of dat alle onderdelen van jouw partytent er echt zijn. Misschien is het verhuurbedrijf een onderdeel vergeten of zit er nog iets in de zak. Het is vaak lastig te zien als alles nog in de tas of zak zit. Leg daarom alle onderdelen alvast uit en leg ze neer zoals ze later op gezet moeten worden.

Zorg dat je deze tips gaat toepassen, en bespaar een hoop tijd!

Heb je nog vragen over het opzetten van een partytent?

Neem dan gerust contact op met ons en dan helpen wij je graag verder!

 

 

Contactgegevens

T. 06-21653485
E. info@partytentverhuur-assen.nl
C. T. Storkweg 11
9403 AG, Assen
KvK: 62991485
BTW: NL002293166B75